Celebs

An Lemmens roept andere single mama's op: "Verwen jezelf op Moederdag"

Print
An Lemmens roept andere single mama's op: "Verwen jezelf op Moederdag"

Foto: Isopix

An Lemmens (36) is een gelukkige 'single mom' en wil graag mama's die in hetzelfde schuitje zitten een hart onder de riem steken nu Moederdag voor de deur staat. Op sociale media deelde ze dan ook een boodschap voor hen. "Laat je kopje dit weekend niet hangen, maar wees trots op wat jullie dag in dag uit betekenen voor jullie spruiten", klinkt het.

An Lemmens is de trotse mama van de kleine Zappa Rosa (2), die ze samen met kunstenaar Arne Quinze kreeg. De twee gingen echter uit elkaar en vandaag gaat de presentatrice als single mom door het leven. Dat is niet altijd makkelijk, maar ze neemt af en toe de tijd om zichzelf eens te verwennen en ze wil dan ook andere alleenstaande mama's aanmoedigen soms eens aan henzelf te denken. Dat deed ze in een boodschap op Instagram en Facebook.

"Ik heb het nooit mogen meemaken, in de bloemetjes gezet worden voor Moederdag. Maar ik voel me niet te beroerd om mezelf eens te verwennen, want ik rock dat ongewild alleenstaande moederschap toch maar", zegt ze. "Aan alle mama's in hetzelfde schuitje: laat je kopje dit weekend niet hangen, maar wees trots op wat jullie dag in dag uit betekenen voor jullie spruiten!"

NIET TE MISSEN