Groot openingsfeest voor Bar Noord met muziek en perfecte Duvel

Bar Noord is in volle opbouw. Vanaf 19 mei kunt u er weer gezellig gaan zomeren. Foto: Kioni Papadopoulos

Groot openingsfeest voor Bar Noord met muziek en perfecte Duvel

Print
Antwerpen 2060 / Antwerpen -

Het is nog een weekje wachten, maar dan worden de deuren van Bar Noord, de opvolger van de Cargo Zomerbar, met een knal opengegooid.

Op dit ogenblik wordt er nog keihard gewerkt om Bar Noord klaar te stomen voor de grote opening op vrijdag 19 mei. Vanaf die avond kan er weer volop gezomerd worden in Park Spoor Noord. “Traditiegetrouw zal die opening gepaard gaan met een groot feest”, zegt communicatieverantwoordelijke Sander Buijs. “Vanaf 18u trakteren we met lekkernijen en drankjes. Duvel Moortgat zal langskomen met een caravan waar je kan leren om de perfecte Duvel uit te schenken. Nieuw is dat we met enkele vaste dj’s zullen samenwerken en die komen er vrijdag een echt feest van maken. Ook onze keuken zal vanaf die dag op volle toeren draaien.”

Zaterdag 20 mei zal de meer sportieve toer worden opgegaan. “Want in de toekomst willen we dat sportieve luik verder uitbreiden, met afterwork sportevenementen en maandelijkse tornooien.”

Te beginnen met een petanquetornooi. Wie die zaterdag wil deelnemen, kan zich ter plaatse of via barnoord.be inschrijven.

Zondag zal dan het startschot gegeven worden van wat er elke zon- en feestdag zal doorgaan in Bar Noord: uitgebreide brunches. “Met daarbij voldoende kinderanimatie, zodat ouders af en toe eens een rustig momentje voor zichzelf hebben.” En muziek. “Om de week zullen er bandjes optreden op het terras, tussen de mensen.”

DOEN!