Sterkhouder Ruben Van Hirtum verlengt bij kampioen Roeselare

Foto: BELGA

Sterkhouder Ruben Van Hirtum verlengt bij kampioen Roeselare

Print
Roeselare -

Ruben Van Hirtum (27) zal ook de volgende twee seizoenen het shirt van Knack Volley Roeselare dragen. De receptie-aanvaller zette zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis, zo bevestigt de landskampioen donderdag.

Van Hirtum maakt al zes seizoenen deel uit van de West-Vlaamse topclub en speelde nog een seizoen (2011-2012) onder coach Dominique Baeyens. Hij behoort met Hendrik Tuerlinckx, Pieter Coolman, Stijn D’Hulst, Gertjan Claes, Stijn Dejonckheere en Arno Van de Velde tot de generatie die in de periode 2012-2017 vijf opeenvolgende landstitels binnenhaalde. Ook drie Belgische Bekers en twee Supercups staan op zijn erelijst.

“Ruben Van Hirtum speelde de voorbije weken héél sterke playoffs-finales en was één van de spelers die vorm gaf aan de zo belangrijke uitwinst bij Maaseik om de vijfde Kampioenentitel binnen te halen”, meldt Roeselare. “Ruben is steeds een voorbeeld van werklust en gedrevenheid op training en een speler van belangrijke momenten in belangrijke wedstrijden. Daarnaast blijft hij een ambiancemaker eerste klas voor de sfeer binnen het team. Met Ruben Van Hirtum zet Knack Volley verder in op talentvolle Belgische spelers.”

# Belga context ## Related picture(s) [Euromillions Volley League - VOLLEYBALL PL...]

View full context on [BelgaBox]

(belga)

MEEST RECENT