KV Mechelen neemt El Messaoudi definitief over van Lierse

Foto: BELGA

KV Mechelen neemt El Messaoudi definitief over van Lierse

Print
Mechelen -

KV Mechelen heeft Ahmed El Messaoudi definitief aan zich gebonden. De gehuurde middenvelder van Lierse heeft woensdagnamiddag een contract getekend bij de Maneblussers tot 2021.

El Messaoudi werd sinds begin 2016 gehuurd van de Pallieters en heeft tot dusver 25 wedstrijden bij de rood-gelen gespeeld, waarbij hij eenmaal de netten deed trillen. Na een blessure aan het dijbeen maakte hij afgelopen zaterdag tegen Waasland-Beveren zijn wederoptreden in het eerste elftal.

Het clubbestuur was zo tevreden over zijn prestaties dat ze dinsdagnamiddag met El Messaoudi tot een akkoord kwamen om de verdedigende middenvelder definitief over te nemen. Hij tekende een contract tot 2021. Hoeveel KV Mechelen voor hem heeft betaald is niet duidelijk.

“Het is een fijn gevoel om een club te hebben die me definitief vastlegt”, zegt El Messaoudi op de webstek van KV Mechelen. “Het geeft me veel vertrouwen dat KV een transferprijs voor mij heeft betaald. Ik vind het dan ook belangrijk dat ik mezelf blijf bewijzen voor de supporters en het bestuur. Ik wil deze mooie club tonen dat ze de juiste keuze gemaakt hebben door me definitief over te nemen.”

KV Mechelen neemt El Messaoudi definitief over van Lierse
Foto: kvmechelen.be
MEER VOETBALNIEUWS