Celebs

Adele is slachtoffer geworden van oplichter

Print
Adele is slachtoffer geworden van oplichter

Foto: Photonews

Een Amerikaanse oplichter deed zich voor als de manager van de Britse superster Adele om aan tickets voor andere concerten te geraken. De man was daarmee niet aan zijn proefstuk toe.

Volgens entertainmentwebsite TMZ is Adele het slachtoffer geworden van een oplichter die onder de naam Justin Jackson opereerde. Hij zou zich hebben voorgedaan als de manager van de Britse en zo een mail gestuurd hebben naar de manager van Kendrick Lamar. Op die manier probeerde hij drie kaartjes van 230 euro het stuk te pakken te krijgen voor het Rolling Loud-festival in Miami waar Lamar de hoofdact was.

De manager van Lamar kreeg echter in de gaten dat het wel eens om een bedrieger zou kunnen gaan en contacteerde het management van Adele en vervolgens de politie. Die zette een valstrik op en toen de man de kaartjes kwam ophalen, werd hij in de boeien geslagen.

Het zou bovendien niet de eerste keer geweest zijn dat de man zich voordeed als de manager van een bekendheid. Ook Madonna werd al met de praktijken van Jackson geconfronteerd.

 

NIET TE MISSEN