© Blind Getrouwd

Veerle en Nick uit ‘Blind Getrouwd’: “Na 4 dagen huwelijk al eerste passionele nacht”

Als er één koppel was bij wie het in ‘Blind Getrouwd’ al snel leek te kloppen, dan waren het wel Veerle en Nick. De twee konden het meteen goed met elkaar vinden en verklapten nu ook aan Dag Allemaal dat het niet al te lang geduurd heeft voor ze hun huwelijk consumeerden.

nkdr

Hoewel Veerle aanvankelijk nog wat meer terughoudend was, zegt ze dat Nick al snel haar vertrouwen gewonnen had door haar tijd te geven om te ontdooien. “Ondanks de trouwgeloften wilden we geen torenhoge verwachtingen of druk op elkaars schouders”, aldus Nick. “Zonder het goed te beseffen bleek die afspraak de juiste formule om ons huwelijk te doen slagen.”

Het koppel deelde al vanaf nacht één het bed, maar “louter om te slapen”, verduidelijkte Veerle meteen. “Op die manier wilde ik Nick laten voelen dat ik voor alles openstond, maar niet te snel van stapel wilde lopen.”

Toch duurde het niet lang voor de twee intiem werden. “Er was vanaf de eerste dag al wat romantiek en zelfs chemie tussen ons. Maar we wilden de passie en intimiteit geleidelijk aan laten groeien. Tijdens onze huwelijksreis zaten we na de derde dag ’s avonds dicht bij elkaar, terwijl we genoten van een glaasje wijn met zich op enkele boten in het water”, vertelt Nick.

“Het was een mooie avond. En plots zagen we een vallende ster. Alsof dat een teken was speciaal voor ons. We keken elkaar verbaasd aan en voelden hetzelfde. Toen hebben we elkaar voor het eerst innig gekust. Een heel passioneel moment. En van het een kwam het ander.”

Ondertussen denken de twee luidop aan kinderen, maar niet voordat ze een huis gevonden hebben. Het huurappartement waar ze nu wonen is te klein voor kindjes. “Voor het einde van het jaar hopen we verhuisd te zijn”, aldus Veerle. En Nick voegt daaraan toe: “Aangezien we een gezin willen stichten, moet ons huis een kinderkamer hebben. Twee eigenlijk.”

MEER OVER Dag Allemaal