Deze vrouw lijkt als twee druppels water op Angelina Jolie

Foto: Instagram Melissa Baizen

Celebs

Deze vrouw lijkt als twee druppels water op Angelina Jolie

Print
Er bestaat een theorie dat iedereen ter wereld wel ergens een dubbelganger heeft rondlopen en voor Angelina Jolie blijkt die zeker op te gaan. De 34-jarige Amerikaanse Melissa Baizen lijkt namelijk als twee druppels water op de actrice.

Het zal je maar overkomen dat je als dubbelganger van een bekende ster door het leven gaat. Mensen spreken je constant aan, vragen je om foto's en staren je aan, alleen ben jij helemaal niet diegene die ze denken voor ogen te hebben. Het overkomt de Amerikaanse Melissa Baizen en mama van twee constant. Ze lijkt dan ook het evenbeeld te zijn van niemand minder dan Angelina Jolie.

"Mensen herkennen me vaak. Ik vind het best grappig en ook wel surreëel. Ze is altijd al een idool van mij geweest en het is dan ook heel gek als anderen je met haar beginnen te vergelijken", vertelt Baizen die in het dagelijkse leven in een optiekzaak in Winsconsin werkt. "De laatste tijd hoor ik steeds vaker opmerkingen over gelijkenissen. Het heeft me wel geholpen om meer zelfvertrouwen te krijgen."

In elk geval heeft ze jukbeenderen en volle lippen die heel wat weg hebben van die van Angelina Jolie. Kijk en vergelijk zelf maar.

 

 

 

 

NIET TE MISSEN