© rr

Lint Boetiek pakt uit met eigen versie van Urban Trail

In Lint valt met de vierde editie van Lint Boetiek elk weekend van mei weer wat te beleven. Het evenement dat de dorpskern moet doen bruisen, pakt dit jaar voor de eerste keer uit met LinTrail, een eigen versie van de populaire Urban Trail.

Bart Roggeman

Elk jaar plaatst de gemeente met Lint Boetiek een bepaalde beroepsgroep in de kijker. Dit jaar zijn dat de bedrijven en ondernemers die zich bezighouden met (ver)bouwen en wonen. “Het loopparcours door een aantal gebouwen, met enkele recente en toekomstige realisaties, past perfect in dat thema”, verduidelijkt schepen van Lokale Economie Wouter Verbeeck (N-VA).

“Het parcours loopt door een aantal opmerkelijke gebouwen en locaties waaronder de AED-studio’s, het project Zevenhuizen, OC De Witte Merel waar de binnensportaccommodatie binnenkort uitbreiding krijgt, het nieuwe gebouw van Mater Christi en opvangcentrum Meihof. De omloop beslaat tien kilometer, maar er is ook een kortere versie van vier kilometer. Je kan het traject zelfs gewoon afstappen. Inschrijven is volledig gratis. Als het initiatief aanslaat, willen we er een jaarlijks weerkerend evenement van maken”, geeft schepen van Communicatie Hans Verreyt (Groen) aan.

www.lint.be

Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio