© Photonews

Zelfs Kim Kardashian heeft cellulitis, tonen deze foto's

Kim Kardashian is wereldberoemd om haar indrukwekkende billen, maar die blijken niet zo perfect te zijn als ze zelf soms laat uitschijnen. Het bewijs daarvoor werd door enkele paparazzi geleverd die op de loer lagen tijdens haar uitjes naar het strand in Mexico. Ook zij wordt duidelijk niet van cellulitis gespaard.

Tijdens een tripje naar Mexico, om de verjaardag van zus Kourtney te vieren, werden paparazzifoto's genomen van Kim Kardashian waarop duidelijk te zien is dat ook zij met cellulitis af te rekenen krijgt. Op sociale media stak de realityster vervolgens zelf de draak met de ophef die ontstond na de publicatie van die beelden.

Toch hoeft het niet helemaal te verbazen dat ook de superster af te rekenen krijgt met cellulitis. De meeste vrouwen krijgen er vroeg of laat mee te kampen en ze gaf zelf in het verleden al aan dat ze daar mee worstelt. "Ik heb cellulitis, net zoals bijna elke andere vrouw op de planeet", zei ze ooit in een interview met Shape. "Het is niet omdat ik me zelfzeker voel over mijn lichaam dat ik denk dat cellulitis schattig is. Het zal altijd een probleemzone zijn bij mij."

Toch laat ze die foto's en de bijkomende negatieve commentaren niet aan haar hart komen. Om dat duidelijk te maken, deelde ze op Twitter een zonneklare boodschap. "Oh en je vraagt je af hoe het met mij gaat? Ik zit hier gewoon op het strand met mijn perfecte lichaam", klonk het ironisch.

 

Kim on vacation in Mexico ????

Een bericht gedeeld door Keeping Up With Kim And Kanye (@kuwkimye) op

 

????

Een bericht gedeeld door Keeping Up With Kim And Kanye (@kuwkimye) op

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN