De Mosten past openingstijden aan

Foto: rr

De Mosten past openingstijden aan

Print
Hoogstraten - Wie dit voorjaar wil gaan zwemmen in recreatiedomein De Mosten moet rekening met lichtjes gewijzigde openingstijden. Het stadsbestuur wil extra mogelijkheden bieden in het laag- en tussenseizoen om gebruik te maken van de speelmogelijkheden op het domein.

Voor het hoogseizoen, van de laatste week in juni tot eind augustus, verandert er niets. Het domein is dan alle dagen open van 10 tot 18u. Bij een buitentemperatuur van meer dan 21 graden gaat de deur pas om 20u dicht. In het laagseizoen, van 16 september tot 30 april, is het omheinde gedeelte gratis toegankelijk via het horecagedeelte. Er mag niet gezwommen worden. 

In de andere periodes geldt de regeling van het tussenseizoen. “Omdat de eerste helft van september soms nog mooi weer oplevert, zijn die twee weken bij het tussenseizoen gevoegd", zegt burgemeester Tinne Rombouts. "Op woensdag, zaterdag, zondag en feestdagen hanteren we hetzelfde systeem als het hoogseizoen. De andere dagen zijn zoals het laagseizoen. Voor scholen en groepen hangt dan de groene vlag als ze gereserveerd hebben. Individuele bezoekers kunnen eventueel ook zwemmen, maar enkel binnen de tijdspanne die de groepen geboekt hebben.” 

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio