Als abonnee kan je dit plusartikel lezen

Abonnee worden? Kies je leesformule >

© jos

Kevin Geudens (Beerschot Wilrijk) kiest ook bij degradatie voor De Kempen: “Voor mij verandert er niets”

De Kempen had voor volgend seizoen al heel wat nieuwe spelers vastgelegd. Meest opvallende naam is die van Kevin Geudens. De middenvelder komt over van profclub Beerschot Wilrijk in eerste amateurklasse. Zo iemand kan niet blij zijn met een degradatie, toch?

“Dit is uiteraard een domper en bijzonder jammer”, zegt Kevin Geudens. “Toen ik twee maanden geleden tekende, heb ik dit niet zien aankomen. Maar sindsdien heeft Antonia een ongelooflijke remonte ingezet, met dit jammerlijke gevolg. Ik werd op de hoogte gebracht via een telefoontje en nam onmiddellijk contact op met mijn broer Kenny (spits bij Houtvenne, red.), die ook voor De Kempen tekende. Voor ons verandert er niets. Wij spelen volgend seizoen allebei voor FC De Kempen en daarvan brachten we de club op de hoogte.”

“De ambitie van FC De Kempen blijft dezelfde, werd ons vanuit de club verzekerd. De ploeg hoopte volgend seizoen de top drie te halen in eerste provinciale, maar dat zullen we nu in tweede provinciale trachten te doen. Ik hoop nu maar dat de andere inkomende transfers en de spelers die toegezegd hebben voor eerste provinciale ook hun woord houden. Dan moeten we zeker gewapend zijn om mee te doen voor promotie.”