Vind hier jouw persoonlijke (finish)foto’s, tussentijd en rangschikking

Foto: Walter Saenen

Vind hier jouw persoonlijke (finish)foto’s, tussentijd en rangschikking

Print

Vanaf nu kan elke loper van de Antwerp Marathon, Short Run en de Antwerp 10 Miles zijn of haar persoonlijke resultaten terugvinden. Het volstaat je naam in te geven via onderstaande pagina invulstrook. De volgende uren worden aan jouw persoonlijke ‘mypage’ ook video’s en foto’s toegevoegd.

Op de pagina gva.be/mypage komen alle gegevens samen die organisator Golazo heeft verzameld via de chip in jouw startnummer. Je eindtijd, tussentijden, én de rangschikking in het totaal aantal deelnemers (2.400 deelnemers voor de marathon, 28.000 voor de Ten Miles) komen dan tevoorschijn. Heerlijk om bij na te genieten, én te posten op je Facebook pagina. Je kan ook de gegevens hieronder ingeven. 

TIPS bij het gebruik van deze pagina: 

* Wacht enkele seconden na het invullen van je naam. Het systeem gaat ondertussen op zoek in de tienduizenden starters.

* Je zal niet meteen al je foto’s en video’s terugvinden. Het is de moeite na enkele uren terug te komen. Het eerste wat je te zien zal krijgen, zijn je tussentijden en je eindtijd. Organisator Golazo belooft dat alle video’s en foto’s tegen morgenmiddag online zullen staan. Er zijn opnames gemaakt aan de Kaaien, de Waaslandtunnel en de finish.

* Niet alle deelnemers zijn meteen vindbaar. Het is mogelijk dat de naam van een vriend al raadpleegbaar is, maar de jouwe nog niet. Ook in dat geval: even geduld.

* Door de grote toestroom van deelnemers die hun resultaat raadplegen, kan de pagina er even uitvallen. Kom terug binnen enkele minuten.

Succes!