'Temptation' Ken en Lize kibbelen: "Niet iedereen is zo intelligent"

Het einde van ‘Temptation Island’ betekent dat voor de vrijgezellen en (nieuwe) koppels een nieuw hoofdstuk is aangebroken. Verleider Alex probeert zich in de schijnwerpers te werken met zijn vlog en ook Ken en Lize volgen zijn voorbeeld. Ze richtten een eigen YouTube-kanaal op met de naam: KenLize.

vwh

De eerste vlog van het nieuwe koppel is een feit. Hun fans krijgen meer inkijk in hun leven na de ultieme relatietest. Enkele weken geleden zaten de tortelduifjes nog samen in het Eén-programma ‘Bart en Gasten’, nu zien we ook hoe het er achter de schermen aan toe ging.

Lize pikte Ken op en samen beoordelen ze hun nieuwe camera. Ook het fileprobleem komt aan bod terwijl ze liefdevolle blikken met elkaar wisselen. Blijkbaar zat de ex-vriendin van Jefferson uren in de auto op weg naar haar nieuwe vlam. Als ze naar de studio rijden, wordt de sfeer iets meer gespannen. Ken moet het gps-toestel instellen, maar dat gaat niet zo vlot... tot ergernis van Lize, die de richting die ze uit moet graag hoort én ziet. Ken kan wel juist rijden als hij de aanwijzingen alleen hoort. "Maar ja, niet iedereen is zo intelligent", zegt hij smalend.

De twee komen op tijd aan bij de VRT en vinden het heerlijk dat ze naast een lid van de familie Peeters mogen zitten. Bart Peeters zelf komt ook voor hun camera en moet geen moeite doen om te verzwijgen dat ze samen zijn. “Als het wordt uitgezonden, dan mag iedereen het al weten”, aldus Ken.

Ook in beeld: Ken die optreedt in de Oost-Vlaamse club Kokoriko en hoe hij na het miniconcert gezellig bij Lize in bed kruipt. De dag erna zijn ze te vroeg wakker, iets waar Lize niet om kan lachen. Het koppel zit opnieuw in de auto. Deze keer met bestemming Antwerpen, waar ze hun ‘little brother’ Karim oppikken. Ze luisteren samen naar Ken zijn eerste single en trekken naar de gebouwen van VTM. Waarom precies, dat wordt duidelijk in de tweede vlog.

Bekjk hier hoe het 'Temptation' Alex vergaat na zijn avontuur in Thailand.

MEER OVER Bart Peeters