Stiefmama deelt schattige foto en bewijst dat co-ouderschap kan werken

Foto: Facebook

Mama

Stiefmama deelt schattige foto en bewijst dat co-ouderschap kan werken

Print
Een Amerikaanse stiefmama heeft een foto op Facebook gepost waar heel duidelijk op te zien is dat Maelyn (4) twee mama's en twee papa's heeft. De ouders zijn gescheiden en toch proberen ze nog zoveel mogelijk hun dochter samen op te voeden en dingen te doen als normaal gezin.

Emilee Plaayer, de stiefmama van Maelyn (4) nam de foto tijdens een voetbalwedstrijd van haar stiefdochter. Zelfs al zijn de ouders gescheiden, toch staan zowel mama als papa aan de kant te supporteren, net als de stiefmama en stiefpapa. De ouders vinden het allebei heel belangrijk om samen aanwezig te zijn op belangrijke momenten. De foto maakt het heel duidelijk: Maelyn heeft niet twee ouders, maar vier, en er wordt nog steeds geprobeerd om als een normaal gezin met elkaar om te gaan.

De stiefmama postte de foto op Facebook en schreef als onderschrift ‘Ik zal nooit meer geloven dat co-ouderschap niet werkt. Uit ervaring weet ik namelijk dat het wél kan werken. Doe gewoon wat het beste is voor je kind en alles valt uiteindelijk wel in de plooi.' 

'Wat een prachtig voorbeeld voor heel veel gezinnen', schreven heel wat mensen onder de foto. De foto werd meer dan dertigduizend keer geliket en ruim tachtigduizend keer gedeeld. 

 


NIET TE MISSEN