Pech in de liefde voor ex-winnaar ‘Mijn Pop-uprestaurant’

Foto: *

Celebs

Pech in de liefde voor ex-winnaar ‘Mijn Pop-uprestaurant’

Print

Het gaat iets minder goed met het liefdesleven van Guus Coppens, die twee jaar geleden met Asparaguus “Mijn Pop-uprestaurant” won. Na een relatie van een half jaar is het over en uit met zijn vriendin Jolien. Dat bevestigt hij in Tv Familie.

Eind vorige zomer raakte bekend dat Guus een nieuwe vriendin had. En het was meteen grote liefde met Jolien, een model uit het Limburgse Diepenbeek. Hun relatie was echter geen lang leven beschoren. “Het klopt dat ik weer vrijgezel ben”, bevestigt de 29-jarige timide chef-kok.

Het is de tweede amoureuze tegenslag voor Guus in een jaar tijd. In maart vorig jaar strandde zijn relatie met Michou. Het meisje met wie hij innig kuste toen in de van zomer 2015 bekend raakte dat hij en zijn kompaan Dries “Mijn Pop-uprestaurant” hadden gewonnen.

Toen ging het gerucht de ronde dat Guus zijn relatie verborgen hield om tijdens de wedstrijd meer stemmen te krijgen van vrouwelijke fans, maar die commotie heeft de hij naar eigen zeggen nooit begrepen. Hij en Michou zijn gewoon uit elkaar gegroeid. Wat aan de basis ligt van de breuk met Jolien, is niet bekend.

NIET TE MISSEN