Relletje tussen ‘Temptation’ Karim en Pommeline: “Ze wilde seks met mij”

Celebs

Relletje tussen ‘Temptation’ Karim en Pommeline: “Ze wilde seks met mij”

Print
Het programma mag dan wel afgelopen zijn, de intriges tussen de deelnemers van ‘Temptation Island’ gaan gewoon verder. Deze keer staat verleider Karim, die Jolien kon veroveren, in de schijnwerpers. Hij beweert in Tv Familie dat de rondborstige Pommeline seks met hem wilde.

Verleider Karim mag in het blad zijn visie geven op de nieuwe koppeltjes die tijdens het programma zijn ontstaan. Ken en Lize zijn volgens hem een uitstekend stel, maar Merijn en Pommeline niet. De kenner zegt dat hun romance niet zal blijven duren omdat Pommeline tijdens de laatste avond in Thailand met Karim zelf wilde vrijen. Hij waarschuwt Merijn zelfs dat hij beter uit zijn doppen zou kijken. “Ze fluisterde me allerlei pikante dingen toe en daarna vroeg ze of ik seks wilde”, klinkt het. Karim kwam later te weten dat ze samen is met “die Merijn” en vindt het moeilijk om haar serieus te nemen. “Dat mens is zo nep. Ik wens Merijn veel succes met haar”, zegt hij.

Arrogant ventje

Intussen heeft Pommeline de getuigenis van Karim ook onder ogen gekregen. Ze schrijft op Facebook dat zijn verhaal helemaal verzonnen is. "Deze man... Ik vind het triestig dat men zo stookt. Ik heb geen seconde interesse gehad in deze arrogante zak. Hij doet alles voor wat aandacht. Zielig! Ik seks willen met hem? In nog geen miljoen jaar. Hier is geen woord van waar. Arrogant ventje. Er is wel degelijk meer nodig dan deze onzin om ons uit elkaar te krijgen. Karim denkt dat hij koning is en alles kan waarmaken", staat er te lezen.

NIET TE MISSEN