Celebs

Brad Pitt flink vermagerd na breuk met Angelina Jolie

Print
Brad Pitt flink vermagerd na breuk met Angelina Jolie

Foto: Isopix

Sinds de aankondiging van de split met Angelina Jolie, leeft Brad Pitt (53) een beetje als een kluizenaar. Hij vertoont zich maar weinig in de openbaarheid en als hij dat al doet, valt het op hoeveel hij vermagerd is.

Terwijl het erop lijkt dat Angelina Jolie haar best doet om niet bij de pakken te blijven zitten en voor haar gezin al een nieuw huis kocht, lijkt Brad Pitt toch wat anders te reageren op hun breuk. De acteur blijft werken, maar toont zich nauwelijks op premières en sluit zich naar verluidt op om vijftien uur per dag aan een beeld te werken en naar trieste playlists te luisteren.

En dat heeft duidelijk ook een uitwerking op zijn figuur. Zijn gespierde torso lijkt plaats te hebben gemaakt voor een versie die flink is vermagerd. Zo werd hij tijdens een recent uitje nog gespot in een wit hemd dat rond zijn lijf wapperde. 

Dan rest natuurlijk enkel de vraag of het van verdriet is dat hij al die kilo's kwijtspeelde of omdat hij zich aan het voorbereiden is voor een nieuwe rol. Binnenkort beginnen namelijk de opnames van sciencefictionfilm 'Ad Astra' waarin hij de hoofdrol zal vertolken. 

 

 

NIET TE MISSEN