© JESSE SENSIBAR/FACEBOOK

Inbreker blijft met broek aan hek hangen

In de stad Tucson in de Amerikaanse staat Arizona is afgelopen vrijdag een vermoedelijke dief gearresteerd. De politie trof hem aan in een nogal benarde situatie. In volle vlucht was de man met zijn broek aan een hek blijven haperen.

nadb

Getuigen zagen hoe de man vrijdagochtend probeerde om enkele deuren van de Miles Elementary School open te breken. Er was op dat moment niemand aanwezig in het gebouw aangezien de kinderen vakantie hadden.

Toen de man merkte dat er mensen aan het kijken waren, probeerde hij over het hek te klimmen om te vluchten. Maar dan liep het fout. Hij bleef met zijn broek aan het hek haperen en hing met zijn gezicht naar beneden.

“Toen ik vijftien minuten later weer passeerde op weg terug naar huis, zag ik hem in handboeien op de achterbank van een politiewagen zitten”, zegt een getuige. “Hij glimlachte nog eens naar de camera.”

Michelle Valenzuela, een woordvoerster van het schooldistrict, bevestigde dat er vrijdag een incident had plaatsgevonden. De lokale politie spreekt dat tegen.