Meer dan 80 inschrijvingen voor hockeyinitiatie van HC Artemis

Op zaterdag 1 april vindt de 2de Hockey Initiatie van HC ARTEMIS Herentals plaats op de terreinen van Sport Vlaanderen Herentals. Meer dan 80 kinderen schreven zich in. De trainingen en clinics worden verzorgd door het professioneel trainersteam van HC ARTEMIS en een externe specialist die de club strikte voor de initiatie.

Marc Helsen

Via een doorschuifsysteem leren de geïnteresseerde jongens en meisjes enkele basistechnieken van het veldhockey. Net zoals tijdens de initiatie in 2016 en de gratis proeflessen van de club eerder dit siezoen, zullen velen ongetwijfeld geprikkeld worden door de hockeysport en vragen stellen over het lidmaatschap van de club. HC ARTEMIS Voorzitter Els Van den Bossche: “Voor onze jonge en dynamische club in Herentals is dit een groot succes. Na de fantastische opener in 2016, is de huidige interesse voor onze opendeur dag een bewijs dat de veldhockey tegemoetkomt aan de sportieve behoeften van talloze jongens en meisjes. Het toont dat hockey als outdoor ploegsport in de Kempen aan populariteit wint”.

Tot aan de zomer zijn meerdere evenementen ingepland zoals de Paasstage voor de leden (2de week paasvakantie) en de Zomerstage voor leden en niet-leden (eind augustus). Het bestuur kijkt samen met haar leden ook uit naar het verloop van de Family Day op 24 juni, de oefenwedstrijden met naburige hockeyclubs, de initiatie op de braderie in Herentals i.s.m. met Sport Vlaanderen Herentals is er ook nog het hockeysportkamp begin juli.

De website van de club biedt meer informatie over de initiaties en sportieve evenementen: www.hcartemis.be.

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio