Daarom was deze tour van Adele misschien wel haar laatste

Foto: Isopix

Celebs

Daarom was deze tour van Adele misschien wel haar laatste

Print
De tour van Adele die ook ons land aandeed en overal in een mum van tijd was uitverkocht, zou wel eens haar laatste kunnen zijn. Dat gaf de Britse artieste zelf aan tijdens een concert in Auckland, meldt de New Zealand Herald. Reden? Haar plankenkoorts zou te hardnekkig aan het worden zijn.

Slecht nieuws voor de fans van Adele, haar succesvolle laatste tournee zou wel eens haar laatste kunnen zijn. "Ik ben helemaal niet goed in op tournee gaan en telkens als er voor mij geapplaudisseerd wordt, voel ik me kwetsbaar", klonk het uit de mond van Adele tijdens haar concert in de Nieuw-Zeelandse hoofdstad. "Ik weet niet of ik ooit nog zal touren."

Ondanks dat ze ook aangeeft dat deze tour het grootste is wat ze ooit heeft verwezenlijkt, lijkt ze over de toekomst te twijfelen. Misschien zei ze dat wel uit vermoeidheid na 13 maanden rondreizen in Europa, de VS en Australië, maar de Britse lijdt ook aan hardnekkige plankenkoorts. "Het wordt steeds erger", zegt ze daarover. "Ik wil mensen niet teleurstellen en word zo nerveus dat ik helemaal niet durf te improviseren op het podium. Ik krijg dan paniekaanvallen en mijn hart voelt alsof het op springen staat omdat ik altijd het gevoel heb dat ik niet aan de verwachtingen zal voldoen."

 

NIET TE MISSEN