© Instagram

Lesley-Ann Poppe eet geen suiker meer en dat is het effect

In 'De bende van Annemie' op Radio 1 vertelt Lesley-Ann Poppe eerlijk over haar gewicht. Tijdens haar zwangerschap was ze heel wat kilo's bijgekomen. En om die allemaal weer kwijt te geraken, probeert ze suiker zoveel mogelijk te vermijden.

elvh

Lesley-Ann Poppe kwam veertig kilo bij tijdens de zwangerschap van Gabriël. Die kilo's probeert ze nu volop kwijt te spelen. In het programma 'De bende van Annemie' op Radio 1 vertelt ze dat het afzweren van suiker de sleutel is tot succes.

Meteen na de geboorte van Gabriël is ze ermee begonnen. "In het begin heb je echt afkickverschijnselen", vertelt ze op Radio 1. "Je krijgt hoofdpijn, bent zenuwachtig.. ik kreeg zelfs last van trillingen." Maar dat gaat snel over, volgens Lesley- Ann. Na een tijd mis je suiker zelfs niet meer. "Ik blijf er wel constant mee bezig. Suiker zit in heel veel zaken waarbij je het op het eerste zicht niet zou verwachten. In een hamburger, pizza, in kant-en-klaarmaaltijden, in alcohol. Alles wat op voorhand klaargemaakt is, probeer ik zoveel mogelijk te vermijden."

Ondertussen is ze bijna volledig afgekickt en vindt ze de suikersmaak in een chocoladekoekje zelfs vreemd.

Zondigen mag

"Nooit eens zondigen, is geen leven", vertelt ze in het programma. "Natuurlijk drink ik ook nog wel eens een glaasje cava." Toch probeert ze dus suiker zoveel mogelijk te vermijden. Ook bij haar zoontje. Een koekje mag, maar dan bijvoorbeeld enkel op zondag.

Lesley-Ann wil zo tegen de zomer haar bikinilijf terug. Om dan meteen al na de zomer weer plannen te maken voor een tweede baby.

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Fit & Gezond