Seks & Relaties

Zou jij een trio overwegen? Deze koppels antwoorden eerlijk

Print
Op ‘Temptation Island’ gaven de mannen van de koppels het toe aan de presentator: ze hebben allemaal ervaring met een trio. Of je de stap al dan niet zet, hangt af van de structuur van je relatie en de selectie van de derde sekspartner, zo blijkt uit de antwoorden van koppels in een filmpje van Youtube-kanaal Cut.

De makers van het filmpje vragen aan een aantal koppels of ze een trio zouden uitproberen met hun partner. De mannen en vrouwen worden apart aan de tand gevoeld over het gewaagde onderwerp. En wat blijkt? De meeste koppels zitten op dezelfde golflengte.

Selena Gomez

“Neen, ik ben niet goed in delen”, zegt de vrouw die als eerste aan het woord komt in de video. Haar man zegt ook neen, maar vooral omdat zijn vrouw het naar eigen zeggen nooit zou goedkeuren. “Wij hebben er al over gepraat, maar ik wil het niet. Tenzij het met Selena Gomez is”, aldus een andere vrouw. Bij het derde koppel werd er ook al over gediscussieerd, maar zal het trio er wellicht niet van komen omdat zij met twee mannen wil en haar man de voorkeur geeft aan seks met twee dames. In dat eerste geval zou hij heel jaloers zijn.

Spijt en safe words

Sommige van de ondervraagde mensen kennen iemand met ervaring op vlak van trio’s of hebben zich er zelf al aan gewaagd. “Vrienden van mij probeerden het uit en hebben spijt”, aldus een oudere blondine. Een lesbisch koppel zegt dan weer dat het bij hen allesbehalve vlot verliep. “Het was helemaal niet goed”, aldus nog een ander paar. “Doe het niet met iemand die je kent en spreek een safe word af”, adviseren twee heren die het eerder probeerden.

Twee koppels op het einde van het filmpje geven een antwoord dat niet overeenstemt. Bij het eerste is een trio voor de vrouw geen optie, maar zou de man er niets op tegen hebben. Bij het tweede stel zegt de man resoluut ‘neen’. Bij zijn vrouw klinkt het even anders: “Misschien, maar ik zou heel dronken moeten zijn”, antwoordt ze.

NIET TE MISSEN