Miley Cyrus eert vader met nieuwe tatoeage

Miley Cyrus Foto: AP

Celebs

Miley Cyrus eert vader met nieuwe tatoeage

Print

Miley Cyrus (24) heeft er een tatoeage bij. De Amerikaanse zangeres heeft op haar voet het woord ‘dad’ (Engels voor vader) laten tatoeëren. Vader en muzikant Billy Ray Cyrus reageerde alvast positief op sociaalnetwerksite Twitter.

Voor Miley, die al meermaals het nieuws haalde met gekke outfits, is het niet de eerste tatoeage. Eerder liet ze al een afbeelding van een avocado, een potje van het Australische broodbeleg Vegemite, een tand, een verdrietig poesje en een marihuanablaadje op haar lichaam vereeuwigen.

Vader Billy Ray reageerde op sociaalnetwerksite Twitter alvast positief op de nieuwste tekening. “Dit is misschien wel de beste tattoo die ik ooit heb gezien.”

Verloofd

Toch is het al een tijdje stil rond de eigenzinnige zangeres. Miley is sinds kort verloofd met de Australische acteur Liam Hemsworth (27) en dat voor de tweede keer. In het verleden maakten de twee al eens trouwplannen maar hun relatie liep in 2013 stuk. Sinds januari 2016 besloten ze hun liefde een tweede kans te geven, wat goed lijkt te lukken.

NIET TE MISSEN