Celebs

Dit doet Alex als hij niét op 'Temptation Island' zit

Print
Het tweede seizoen van ‘Temptation Island’ nadert het einde en spierbundel Alex Mass ziet nieuwe carrièrekansen nu hij een bekende kop heeft. Hij is begonnen met vloggen en beweegt zijn kathedraal van een lichaam voort door Breda zonder dat je ook maar iets hoeft te missen.

‘Temptation’ Alex, beter bekend als de rivaal van die andere spierbundel Niels en de quote “ik ga vieze dingen doen met je meisje”, laat je in zijn vlog zien hoe hij zijn dagen doorbrengt. Op zijn dashboard of op een selfiestick: hij is helemaal klaar om zijn leven te documenteren als een pro. Al is hij daar naar eigen zeggen nog lang niet. “Het is niet zo makkelijk”, zegt hij over zijn eerste keer, terwijl hij zijn gebleachte tanden bloot lacht.

De 25-jarige vlam van Roosje neemt de kijker in zijn eerste aflevering, die bijna twintig minuten duurt, mee naar ‘het kappertje’ en naar de gespecialiseerde fitnesswinkel, waar hij enorme potten supplementen koopt met aardbeiensmaakje. Al eet hij ook weleens graag een ‘appeltje voor de dorst’. Op het einde werkt de verleider zich halfnaakt in het zweet in de fitness en flext hij elke spier van zijn torso.

De vlog is - as we speak - al meer dan 33.000 keer bekeken.

NIET TE MISSEN