© Made & More

Ethisch winkelen bij pop-up Made & More

De Belgische online shop Made & More opent een tijdelijke winkel in Antwerpen. Tot 8 april kan je terecht in de Wiegstraat voor een selectie aan duurzame kleding, juwelen en handtassen, ontworpen of geselecteerd door het Made & More-team.

elbo

“Na Brussel, Rijsel en Luik is modestad Antwerpen aan de beurt om ons aanbod te ontdekken”, klinkt het enthousiast. “In deze gezellige winkel willen we mensen laten kennismaken met onze filosofie waarin we mode op een duurzame en ethische manier bekijken. De Made & More-collectie wordt gemaakt in Frankrijk en Italië. Daarnaast selecteerden we een dertigtal andere merken die gekend zijn voor hun Europees vakmanschap.”

Zo zal ook het Antwerpse Nimzu Jewels een plekje krijgen in de pop-up. Verder zal u er kennismaken met de nieuwe collectie van het merk La Dolce by Made & More die bestaat uit tijdloze en minimalistische silhouetten in merinowol, gemaakt in het Italiaanse Capri. Ieder item is voorzien van de naam van de maker en draagt een QR-code waarmee u het ganse productieproces kan ontdekken.

Meer info op madeandmore.com