© TOM GOYVAERTS/GMAX Agency

Antwerp voorziet extra tickets voor kampioenenmatch op groot scherm

In een mum van tijd verkocht Antwerp de Bosuil uit ... voor de match op groot scherm tegen Roeselare. 10.000 tickets werden voorzien, maar die bleken ontoereikend voor dit cruciaal duel. Antwerp gaat na tribune 2 en 3 ook de hoofdtribune openstellen voor de fans.

Op de Bosuil zullen zaterdag meer dan 10.000 fans de spelers van Antwerp aanmoedigen, die op dat moment hun wedstrijd in Roeselare, meer dan 120 km verderop, afwerken. De club kondigde al aan dat voor tribunes 2 en 3 reuzenschermen zouden worden geplaatst. Voor tribune 1 had de club daar aanvankelijk geen toelating om hetzelfde te doen. De tribune kan nu wel opengesteld worden na enkele technische aanpassingen en verkregen toelatingen.

De vrijgekomen tickets worden wel uitsluitend aangeboden aan de abonnees. Om technische redenen zullen er uitsluitend fysieke tickets verkocht worden. Er zal dus geen nieuwe online-verkoop zijn. De verkoop zal uitsluitend op vrijdagavond 10/03 vanaf 18u (tot einde voorraad) gehouden worden, op het gelijkvloers van de Business Seats. Elke abonnee kan op vertoon van zijn abonnement én identiteitskaart één ticket kopen voor 3 euro. Abonnees die al een ticket hebben komen niet meer in aanmerking voor een ticket. U kan naar de verkooppunten in de Business Seats langs de Vic Meesstraat, die pas wordt opengesteld om 17u.

Meer voetbalnieuws