© Photo News

Antwerp laat grootste scherm van Europa aanrukken voor titelmatch

Elke rechtgeaarde Antwerp-fan wil niet liever dan zijn team zaterdag naar de titel schreeuwen in Schiervelde. Jammer genoeg voor "The Great Old" kunnen echter slechts een kleine duizend bezoekende supporters terecht in het stadion van Roeselare. De fans die naast een ticket grijpen, kunnen de ‘match van het jaar’ wel volgen op de Bosuil, waar grote schermen worden geplaatst.

JoRo

In het stadion van Antwerp zullen verschillende grote schermen worden geplaatst, waarop de terugwedstrijd tegen Roeselare zal worden uitgezonden. De wedstrijd vangt aan om 20 uur, maar de poorten van de Bosuil gaan al open om 18 uur. Fans zullen zich kunnen opwarmen via dj’s en drank- en eetkraampjes. Tribunes 2 en 3 worden geopend, zodat er ongeveer 10.000 mensen kunnen worden ontvangen. Voor tribune 3 zullen twee schermen komen te staan, voor tribune 2 komt een reuzenscherm van maar liefst 100 vierkante meter, volgens de club het grootste scherm van Europa.

Antwerp vraagt aan de fans 3 euro inkom, om de huur- en installatiekosten te dekken. Tickets zijn vanaf dinsdag 12 uur te koop in de Fan Shop, op hetzelfde moment start ook de online verkoop. Elke fan kan één ticket kopen.

MEER OVER RAFC - Royal Antwerp FC

Meer voetbalnieuws