Zo gaat het nieuwe Hard Rock Cafe op de Groenplaats eruitzien

Print
Antwerpen -

Later in maart opent het Hard Rock Cafe op de Antwerpse Groenplaats pas, maar dinsdag kregen we al een rondleiding in de nieuwe zaak.

Op de muren van het nieuwe Hard Rock Cafe Antwerp hangen een heleboel memorabilia van wereldberoemde artiesten, zoals Prince en de Foo Fighters. Blikvanger is een jurk van de hand van Antwerpenaar Toon Geboers, die door Lady Gaga gedragen werd. dEUS heeft al een kleine drum bezorgd, maar het is wachten op de opening om die te zien. Hij werd gebruikt tijdens de opnames van ‘Worst Case Scenario’ de plaat waarmee het allemaal begon voor dEUS.

“Het is een eer om één van onze instrumenten te schenken aan de indrukwekkende collectie van het Hard Rock Cafe”, laten de leden van dEUS weten.

Zo gaat het nieuwe Hard Rock Cafe op de Groenplaats eruitzien
Foto: Dirk Kerstens

Teele Tamme, General Manager van het nieuwe Hard Rock Cafe Antwerp: “Antwerpen staat internationaal bekend als diamantstad, daarom hebben we getracht met elk van de souvenirs te verwijzen naar diamant.” De luster die centraal in de zaak hangt, heeft de vorm van een briljant.

Hard Rock Cafe Antwerp is 1.000 vierkante meter groot, verdeeld over verschillende verdiepingen. Het heeft een bar op het gelijkvloers en een 400-tal plaatsen. Er komt ook een verwarmd terras.

Er was al een Hard Rock Café in krek hetzelfde pand op de Groenplaats. “De franchisehouder liet ons toen in de steek. Deze keer baten we de zaak zelf uit”, zegt Stefano Pandin, Europees directeur van Hard Rock.

Meer over het jasje van John Lennon en de goodwillambassadeur van het café in de woensdagkrant van Gazet van Antwerpen.

Zo gaat het nieuwe Hard Rock Cafe op de Groenplaats eruitzien
Foto: Dirk Kerstens
Tips om te Doen!