© Facebook M.Hart Photography

Een verloving zoals in de films? Dit romantisch koppel doet 'La La Land' na

Als grootste kanshebber bij de Oscars inspireert 'La La Land' niet alleen filmfanaten, maar duidelijk ook verliefde koppels. Zo ook de Amerikaanse Ellen Wleklinski en haar vriend Corey Collins. Naar aanleiding van hun verloving figureerden ze als Hollywoodsterren in een fotoshoot helemaal in het teken van de populaire film.

flb

Om hun verloving te vieren, wilden Ellen Wleklinski en Corey Collins graag hun liefde voor elkaar laten vastleggen op de gevoelige plaat. Ze namen fotografe Marlies Hartman onder de arm en die suggereerde hen om voor het thema 'La La Land' te gaan.

"We wilden niet per se de film nadoen, maar de foto's moesten wel de sfeer ervan ademen", zegt Hartman, die zelf aan het thema moest denken omdat ze verliefd werd op de film en vond dat Ellen en Corey wel wat weg hadden van de hoofdpersonages Mia en Sebastian, gespeeld door Emma Stone en Ryan Gosling.

"Ellen en Corey zijn beiden afkomstig van hier en werden ook verliefd op elkaar in LA. Tijdens een van hun eerste dates gingen ze zelfs het Griffith Observatory bezoeken. Ze waren beiden ook fan van 'La La Land' en met Corey heeft Ellen naar eigen zeggen haar persoonlijke Ryan Gosling gevonden." Mensen die de film hebben gezien, zullen dan ook ongetwijfeld heel wat locaties herkennen in onderstaande foto's.

NIET TE MISSEN