CittA pakt dit weekend uit met Mechelse modespecial

Foto: Joren De Weerdt

CittA pakt dit weekend uit met Mechelse modespecial

Mechelen - CittA, het gratis magazine bij Gazet van Antwerpen, pakt dit weekend uit met een modespecial die we voor de lezers in de regio Mechelen in een Mechels kleedje hebben gestoken.

De favoriete plekken van Eva Daeleman

Eva Daeleman (26) is gek op de Dijlestad. “Mechelen en ik: het klopt. Sober, met een hoek af”, zegt de radiopresentatrice, yogalerares en schrijfster. Eva’s favoriete plekken typeren haar contrastrijke leven: ze is vrolijk, humoristisch en jong van hart, maar tegelijkertijd rustig, littekens omarmend en oud van ziel.

Tien keer shoppen in Mechelen

Mechelen is sterk in opmars als winkelstad. Steeds meer hippe winkels vestigen zich in de stad. Niet enkel grote ketens, ook kleine zelfstandigen kiezen Mechelen als uitvalsbasis. CittA bezoekt tien adresjes die zeker niet mogen ontbreken tijdens een shoptripje in de Dijlestad.

Modeshoot met Bieke Ilegems in het Havenhuis

Voor de fotoshoot met de leading lady van ATV keren we terug naar Antwerpen, naar het indrukwekkende Havenhuis. Bieke Ilegems is gek op de ontwerpen van Dries Van Noten. “Zijn prints hebben iets magisch. Normaal moet ik weinig van prints weten, maar voor Van Noten maak ik graag een uitzondering.”

 

 

 

 

 

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio