© Photo News

Toyboys? Jennifer Lopez gaat er niet naar op zoek

Wie het hart van zangeres Jennifer Lopez (47) wil veroveren, hoeft niet noodzakelijk veel jonger te zijn. De ster zoekt naar eigen zeggen nooit de liefde bij toyboys. Ze overkomen haar gewoon, zo zei ze zelf in ‘The Ellen Show’, het programma van de gelijknamige presentatrice Ellen DeGeneres.

vwh

Jenny from the block voelde de nood om iets te verduidelijken in het interview. Ze vindt het immers onterecht dat ze de stempel van cougar (een vrouw die op veel jongere mannen valt, n.v.d.r.) heeft gekregen.

“Mannen hoeven niet per se jonger dan mij te zijn. Het gaat me daar niet om. Ik kom mensen tegen en als ik iets met hen heb, dan is het zo. Als ik ze leuk vind, dan vind ik ze nu eenmaal leuk. Het is me om de persoon te doen. Daar heeft zijn leeftijd niets mee te maken”, aldus de zangeres die tegenwoordig aan de 30-jarige Canadese zanger Drake wordt gekoppeld. Of de twee echt een koppel vormen, wilde de ster niet ontkennen noch bevestigen.

© Photo News

Ze voegt eraan toe dat haar zogezegde liefde voor veel jongere mannen louter is gebaseerd op haar relatie met haar achttien jaar jongere achtergronddanser Casper Smart, met wie ze vijf jaar lief en leed deelde na haar scheiding van Marc Anthony (48). “Het was de eerste keer dat ik samen was met een jongere man en het leverde me meteen een label op”, klinkt het.