Antwerpen stopt opmars van Aalst, Roeselare en Gent winnen vlot

Antwerpen klopte Aalst: 3-1 Foto: TOM GOYVAERTS/GMAX Agency

Euromillions Volley League

Antwerpen stopt opmars van Aalst, Roeselare en Gent winnen vlot

Print

In het volleybal heeft Antwerpen een knappe zege geboekt tegen Aalst. De bezoekers waren nochtans aan een mooie reeks bezig, maar in de diamantstad kwam het te kort. Ook Roeselare en Gent wonnen vlot hun partij.

Antwerpen 3-1 Aalst

Aalst was in goede doen de afgelopen wedstrijden, maar Antwerpen liet zich niet verrassen. De eerste twee sets gingen vlot naar de thuisploeg. In de derde set sloegen de bezoekers even terug, maar nadien herpakte Antwerpen zich. Door de zege komt het naast Aalst op de derde plaats in het klassement.

Sets: 25-21, 25-18, 20-25, 25-20

Haasrode-Leuven 0-3 Roeselare

Voor Roeselare is het de derde zege in een week. Vorige week zondag versloegen de West-Vlamingen Maaseik in de bekerfinale en woensdag was het de betere was de Italiaanse topclub Perugia in de Champions League volleybal. Ook tegen Haasrode-Leuven zette het een sterke prestatie neer en won het overtuigend in drie sets. Roeselare blijft zo in het spoor van leider Maaseik.

Sets: 21-25, 18-25, 16-25

Zoersel-Gent 1-3

Gent had even tijd nodig om onder stoom te krijgen, waardoor zoersel de eerste set naar zich toe kon trekken. nadien pakten de bezoekers het commando echter over. De drie volgende sets gingen vlotjes naar de Gentenaars. Gent blijft zevende en neemt afstand van nummer acht Zoersel.

Sets: 25-22, 18-25, 21-25, 18-25

Meer sportnieuws