Inge Accessori opent binnenkort filiaal in hartje Antwerpen

Print

Het team achter Inge Accessori: vier dames uit dezelfde familie. Van links: Magali, Inge, haar tweelingzus Christel en Maxine. Foto: Joris Herregods

Antwerpen -

Inge Accessori staat voor kleurrijke modejuwelen, met de hand vervaardigd. Na een winkel in Schilde en Knokke opent het familiebedrijf nu ook een filiaal in hartje Antwerpen.

Het team achter Inge Accessori bestaat uit vier goedlachse vrouwen. Centraal hebben we Inge Vanmarsenille, de bezielster van het merk. Zij wordt omringd door haar twee dochters Magali en Maxine en tweelingzus Christel.

“Alles is vijftien jaar geleden begonnen in de huiskamer van ons mama”, vertelt Magali, het zakelijke brein achter het merk. “Inge Accessori werd ondertussen zo groot dat we wel moesten uitwijken naar een groter atelier.”

Inge Accessori opent binnenkort filiaal in hartje Antwerpen
Foto: Joris Herregods

“Kleuren, natuurlijke materialen en af en toe een stukje Swarovski-kristal. Daar draait het om bij Inge Accessori.” Opvallend is de immense variatie. Voor volgende zomer zien we maar liefst honderd variaties van oorbellen, halskettingen en armbanden, netjes verdeeld over zeven kleurthema’s. Zo is er Florissime, een unieke collectie met natuurlijke hortensiablaadjes, gehuld in bladgoud. En ook Cocoquilles, geïnspireerd op Ibiza, met onder meer een vette knipoog naar zeeschelpjes. “We creëren modejuwelen die net ietsje meer zijn: beter van kwaliteit en eleganter dan het klassieke aanbod. Een van onze handelsmerken zijn de ‘oorbelknoopjes’ die de oorbelgaatjes bedekken”, tonen ze.

Inge en co lieten hun oog vallen op een kleine, gezellige winkelruimte in de Groendalstraat, in de Wilde Zee-buurt. “In Antwerpen hopen we nog meer bekendheid te vergaren. Onze droom? Inge Accessori een referentie maken binnen onze sector, een vaste waarde die iedereen binnen vijf jaar kent.”

Groendalstraat 5, 2000 Antwerpen (begin maart) en Turnhoutsebaan 175C, 2970 Schilde, www.ingeaccessori.be

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio