'De Zomer is van Mechelen' zet resoluut in op goede doelen

Piet den Boer, Kristof Calvo en Ilse Liebens. Foto: Erik Van Eycken

'De Zomer is van Mechelen' zet resoluut in op goede doelen

Print
Mechelen - 'De Zomer is van Mechelen', waaronder de meeste zomerse evenementen worden gebundeld, zet vanaf dit jaar sterk in op goede doelen. En daar kan het publiek mee over beslissen.

Maanrock is het belangrijkste evenement tijdens ‘De Zomer is van Mechelen. Die heeft vanaf dit jaar aandacht voor het goede doel, met deejay en radio-presentatrice Ilse Liebens en voormalig KV Mechelen-speler Piet den Boer als ambassadeurs. “We laten ons als mmMechelen Feest  inspirereren door het palmares Vis-Pop”, zegt feestenvoorzitter Kristof Calvo (Groen). “We waren al de langste gratis festivalzomer. Nu worden we ook de warmste, de meest solidaire. Dat is een heel bewuste keuze.”

Iedereen heeft tot en met vrijdag 31 maart 2017 de kans om goede doelen te suggereren via de webiste www.dezomerisvanmechelen.be. Vanaf 1 tot en met 30 april kan je nog eens stemmen uit een shortlist van vijftien goede doelen, opgesteld door een jury. Uiteindelijk wordt er dan een top vijf gekozen.

Een percentage van elke consumptie tijdens de grote festivals Ottertrotter, Parkpop, Mechelen Zingt, Bal Populaire, Dijlefeesten en Maanrock gaat alvast naar de vijf goede doelen.

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio