"Kim Kardashian keert terug naar Parijs"

Foto: PN

Celebs

"Kim Kardashian keert terug naar Parijs"

Print

Het gonst van de geruchten dat de Amerikaanse realityster Kim Kardashian (36) van plan is om de modeweek in Parijs bij te wonen. Het zal de eerste keer zijn dat de brunette zich weer laat zien in de Frandse hoofdstad sinds ze in oktober werd overvallen in haar hotelkamer.

Volgens een welingelichte bron in entertainmentblad People willen Kim Kardashian en haar man Kanye West eind februari afzakken naar de stad omdat haar halfzus Kendall Jenner er meeloopt in enkele modeshows. Als dat klopt, dan zal het de eerste keer in vijf maanden tijd zijn dat de brunette in de lichtstad komt.

Op 3 oktober vorig jaar, ook tijdens de modeweken, werd ze het slachtoffer van een brutale overval in haar hotelkamer. De overvallers gingen aan de haal met haar kostbare juwelen en Kim had het psychologisch heel zwaar. Ze schermde haar privéleven enkele maanden volledig af van de buitenwereld en liet zich niet zien noch horen op de sociale media. Daar lijkt alles nu weer in orde: ze post op SnapChat, Twitter en Instagram en verschijnt opnieuw in gewaagde outfits - denk zonder beha en zonder broek - op straat.

NIET TE MISSEN