Mode

Dit is de goedkoopste trend op de NY Fashion Week

Print
Dit is de goedkoopste trend op de NY Fashion Week

Foto: Catwalkpictures / Tory Burch

Op de New Yorkse catwalk is een trend gespot voor komende herfst en die toont aan dat fluweel nog een tijdje hip blijft. Veel modellen werden de catwalk opgestuurd met een sierlijke strik in velours. Elegant, in de mode en vooral heel betaalbaar.

Van Tory Burch tot Marchesa: de ontwerpers verwerken het accessoire in de outfit van hun meisjes. Bij Burch werden de lage paardenstaarten van modellen afgewerkt met een simpel zwart strikje. Het team kappers van Marchesa gaven de vrouwen allemaal een chignon met strik errond. Het merk ging zelfs nog een stapje verder en prikte ook gestrikte linten op outfits zodat de accessoires een prominentere rol kregen.

Dit is de goedkoopste trend op de NY Fashion Week
Foto: Catwalkpictures / Marchesa

Fluweel was de voorbije maanden al on trend en zagen we onder meer terug in dat andere budgetvriendelijke accessoire: de choker. Ook in het najaar blijft de strakke halsketting relevant, zij het met een strik erin. Een extra sieraad met bling kan uiteraard als je gaat voor nog een tikkeltje meer glamour. Dat de designer strikken, chokers of zelfs riempjes een flinke duit zullen kosten is zeker, maar het kan ook spotgoedkoop. Ga in de hobbywinkel voor minder dan vijf euro een stuk fluwelen lint kopen, strikken en klaar.

NIET TE MISSEN