Mama

Tegen alle verwachtingen in raakte dit koppel toch zwanger. Hun aankondiging is goud waard

Print
Tegen alle verwachtingen in raakte dit koppel toch zwanger. Hun aankondiging is goud waard

De Amerikaan Todd Krieg raakte in 2014 verlamd na een motorongeval. Tijdens zijn revalidatiein Californië leerde hij zijn vriendin Amanda Diesen kennen. De twee werden verliefd en toen Todd in 2016 terug naar Ohio ging, verhuisde Amanda mee. Nu delen de twee het fantastische nieuws van Amanda’s zwangerschap, en dat doen ze op heel originele wijze.

Niet lang na hun verhuis naar Ohio ontdekten Todd en Amanda dat ze een kind verwachten. Dat nieuws kwam geheel onverwacht, want volgens de dokters was de kans uiterst klein dat Amanda zonder IVF zwanger zou worden. “We waren zeker niet aan het proberen”, aldus Amanda. “We waren enorm geschokt en overweldigd.”

Het koppel wilde hun zwangerschap dan ook op een bijzondere manier aankondigen. Met krijt schreven ze “het werkt nog” op de bakstenen muur achter hen, waarna ze een foto namen waarop Todd heel enthousiast zijn duim omhoog steekt bij een fotootje van de eerste echografie.

 

 

Maar daar stopte het niet. Voor Todd leek het ook het perfecte moment om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Een moment dat, uiteraard, ook op foto vastgelegd werd.

 

NIET TE MISSEN