Help, GVA wordt gekaapt door de Kiekeboes! Dit mag je verwachten

Merho Foto: Jan Van der Perre

Help, GVA wordt gekaapt door de Kiekeboes! Dit mag je verwachten

Print

Merho is vrijdag de hele dag op de redactie van Gazet van Antwerpen om onze weekendkrant letterlijk van kanttekeningen te voorzien. Zijn personages zullen commentaar geven op de actualiteit van de dag. Als kers op de taart vind je bij die unieke stuntkrant ook vier gratis wenskaarten van De Kiekeboes. En digitale abonnnees kunnen gratis vier e-strips downloaden

Hoog bezoek op de redactie vrijdagmiddag, Merho zal mee de weekendkrant maken. Hoe hij het er vanaf brengt kan je vanaf 14 uur online volgen op onze website, Instagram of Facebookpagina.

In afwachting kan je alvast jouw kennis testen over de avonturen van de Kiekeboes: doe hier mee aan onze quiz.

De weekendkrant zal niet enkel verrijkt worden met de tekeningen van Merho, in ‘De Markt’ vind je vier gratis wenskaarten van de Kiekeboes. Mis ze niet!

Vier gratis e-strips door Merho gekozen

Op zaterdag 18/2, 25/2, 4/3 en 11/3 krijgen abonnees een gratis e-strip van De Kiekeboes. Merho, de geestelijke vader van de Kiekeboes, geeft de vier albums cadeau die hem het nauwst aan het hart liggen. Deze e-strips zitten 4 weken lang gratis bij de digitale krant: je kan deze lezen op je pc, tablet of gsm. De eerste strip dit weekend is “Geeeeef acht!”. Merho: ‘Dit album is mijn zoete wraak op mijn verplichte legerdienst.’

Lees hier welke andere strips Merho heeft gekozen

Ben je nog geen abonnee? Dan kan je digitaal een 7 dagen-proefabonnement nemen, dat is gratis en zonder aankoopverplichting.

Veel leesplezier!

MEEST RECENT