© Gezond Verstand

Daar is de broer van Evelien (‘Blind Getrouwd’) weer

De knappe broer van Evelien uit Blind Getrouwd is zowat het bekendste gezicht in Gezond Verstand, een nieuw VTM-programma waarin Vlamingen op en naast de werkvloer over groot en klein nieuws praten. Gezond Verstand is van dezelfde makers als Hallo Televisie!

De fratsen van Donald Trump, één maand zonder alcohol voor Tournée Minerale, de energieprijzen die maar blijven stijgen, de luxe-frieten van Sergio Herman: er is plaats voor groot en klein nieuws in Gezond Verstand. Elke woensdagavond geven tien duo’s hun mening over het nieuws in de kranten, op televisie en radio, op Facebook en YouTube. Ze doen dat in hun eigen omgeving, van de bakkerij tot de bar.

De Vlamingen in het programma zijn niet bekend, al is het wellicht geen toeval dat de Oost-Vlaamse Dean er met zijn goede vriend Gert in opduikt: Dean is de broer van Evelien Baeten, die in het VTM-programma Blind Getrouwd in het huwelijk trad met Nicolas. Dean werd een hit op sociale media toen hij inBlind Getrouwdnaast zijn zus in de auto zat op weg naar haar huwelijk. Zelfs VRT-journaliste Danira Boukhriss maakte een opmerking over de knappe kerel, die wel al een vriendin heeft.

Naast Dean is wellicht ook Jos ‘Joske’ Van Hout geen onbekende: hij is de 83-jarige materiaalman van voetbalclub Beerschot-Wilrijk, die met filmpjes op Facebook bekend werd. Jos zal samen met collega Seba te zien zijn.

Als Gezond Verstand u doet denken aan het Eén-programma Hallo Televisie!: het is door dezelfde mensen gemaakt. Uiteraard hopen die dat één of meerdere duo’s uit Gezond Verstand net zo’n hype worden als de buurvrouwen Mathilde en Albertine uit Hallo Televisie!

Gezond Verstand, om 21.15u op VTM

Nu in het nieuws