De meest gebruikte smoesjes voor een buitenechtelijke Valentijn

Op Valentijnsdag moet je extra romantisch zijn. Maar met wie moet je vieren als je er een buitenechtelijke relatie op nahoudt? De toonaangevende datingsite Victoria Milan voor volwassenen met een relatie ging op onderzoek uit.

karu

Achtendertig procent van de vrouwelijke ondervraagden waren van plan om met hun minnaar af te spreken, terwijl 35 procent van de vrouwen Valentijnsdag met hun vaste partner viert. Zevenentwintig procent van de vrouwen spreekt zowel met de vaste partner als met hun minnaar af.

De mannen gaven andere antwoorden. Zesendertig procent viert Valentijn enkel met de minnares. Een noemenswaardige 43% van de mannen wil deze dag toch liefst met de vaste partner doorbrengen. Eenentwintig procent van de mannelijke ondervraagden brengt Valentijnsdag zowel met hun vaste partner als hun minnares door.

De meest gebruikte smoesjes om hun afwezigheid te verklaren zijn bij zowel mannen als vrouwen overwerken en sporten. Een ander iets origineler excuus is afspreken met een vriend of vriendin die net gedumpt is door hun partner. Vele ondervraagden gebruiken smoesjes die in het verleden waarheid bleken te zijn. Een groot aantal mensen beschermen hun affaires met smoesjes die nauw aanleunen bij de waarheid om niet verdacht over te komen.

MEER OVER Seks & Relaties