© *

M/V blikken terug op de aflevering van Temptation Island

"Te veel strategie in 'Temptation Island. Je zou Marvin bijna missen"

Wat gebeurde er op 'Temptation Island'? In deze rubriek blikken we terug op de laatste aflevering, door de ogen van een man een vrouw.

 

Beste Tho,

Ik ga er geen doekjes om winden: dit was niet de spannenste aflevering van 'Temptation Island' die we al hebben gezien. Er hing nog minder erotische spanning in de lucht dan in de nieuwe 'Fifty Shades'-film en die is naar het schijnt niet veel soeps. De reden is duidelijk: de koppels zijn zo bang dat hun liefjes foute beelden te zien zullen krijgen, dat zelfs de flauwste complimenten ('je hebt een mooie huid', really?) alleen gegeven worden met een hand over de microfoon. De deelnemers gedragen zich net als de Kardashians: alleen wat door de camera gefilmd wordt, bepaalt wie ze zijn. Liefste deelnemers: Kim Kardashian had óók een sekstape. Jullie strategie kan wel de beste zijn als je na Thailand geen ruzie wil maken over wie de zetel krijgt en wie de wasmachine, maar daarvoor kijkt niemand naar 'Temptation Island'. Je zou die goeie ouwe Marvin al bijna gaan missen.

 

De eerste misstap verwacht ik overigens tussen Lize en Ken. Lize vindt dat Ken zo leuk en 'zonder bijbedoelingen' met haar praat -heeft iemand haar het concept van het programma eigenlijk uitgelegd? Maar Ken, die stoere Tarzan, is na twee dagen verliefd tot over zijn oren. Hij vraagt zich zelfs af of het gay is, zo snel al gevoelens krijgen voor een meisje. Voor de duidelijkheid, Ken: het zou gay zijn als je gevoelens zou krijgen voor een jongen.

Hoe ze het zullen doen, weet ik ook niet, maar het lijkt erop dat de makers toch beelden gevonden hebben die de koppels over de rooie zullen doen gaan tijdens het kampvuur. Dat belooft weer voor volgende week.

Tot dan,

Tinnie

PS: Dank namens alle vrouwen om die vreselijke Parastoo niet te veel in beeld te brengen. Onze reputatieschade begon aanzienlijk te worden.

Tinnie is 33 jaar en woont in Antwerpen. Ze begrijpt niet waarom vakantie op een exotisch eiland een moeilijkere relatietest is dan op zaterdag naar de Ikea gaan, maar ziet wel in dat het leukere tv oplevert.

 

Hey Tinnie,

Ik voelde de temptation gisteren ook niet helemaal, maar de paardenliefhebber in mij was dan weer wél erg gelukkig. Ashley leerde me dat het geen goed idee is om met een ultrastrakke short en piercings op strategische plaatsen in het zadel te gaan. Arm vleesje. En dan moest dat dier zijn gevoeg nog eens doen ook: “Nee! Het stinkt!”. Zou het bij haar naar roosjes ruiken? Als de samensmelting van mens en paard centaur wordt genoemd, hoe heet een half-geit half-knol dan? Enfin, zolang Niels maar gelukkig is.

 

Alex heeft dan weer een voorkeur voor andere dieren, waarover hij zelfs spreekwoorden verzint: “Ik heb het voer in mijn hand, alle vogels zijn in de lucht”. Met andere woorden: die vrouwen komen uit zichzelf wel af. Over hoe ze weer weg gaan, was hij vorige week al erg duidelijk: "Ik laat ze pas los als ze niet meer kunnen lopen." Dat Jolien een groot paard in een olifant zag, biedt dan weer mogelijkheden voor haar vriend Herbert aan de overkant. Hij heeft ruimte genoeg om mogelijke misstappen als alternatief feit te presenteren. Go Saartje!

Panikeer niet, misschien was deze saaie aflevering wel de stilte voor de storm. Ken heeft bijna Lize’s chakra open gekreund, en ik denk dat het ook niet lang meer gaat duren voor Jefferson zijn arm tussen Danyla zal wurmen. Waar zijn overigens die nieuwe vrijgezellen? Waarschijnlijk hun vlucht gemist omdat ze 'Temptation Island' niet vonden op het grote bord in de vertrekhal, of zo.

X Tho.

Tho is dertig jaar en woont in Brussel. Hij kijkt al naar ‘Temptation Island sinds hij mag van zijn moeder en leerde ooit alle oneliners van Gringo uit het hoofd. Kwam al snel tot de conclusie dat je daar geen vrouwen mee versiert. Meer over hem vind je op zijn blog thowerkteraan.com