© ss

Dit meisje had zo veel haar bij de geboorte dat het al te zien was op de echografieën

Toen het Australische koppel Adrian (32) en Nicola Bartlett (32) naar het einde van de zwangerschap toe een echografie lieten uitvoeren, konden ze hun ogen niet geloven. Op het beeld was te zien dat hun ongeboren dochtertje al een indrukwekkende haardos had.

nadb

“Eerst waren we allebei in shock”, zegt vader Adrian. “Niet alleen haar kruin was behaard. Het leek er ook op dat haar voorhoofd en haar rugje harig waren.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Gelukkig bleek dat na de geboorte niet het geval te zijn. De kleine Alexis had enkel een zeer indrukwekkende haardos. “Iedereen zei dat het haar nog zou uitvallen, maar intussen zijn we al zes maanden verder en is het alleen maar langer geworden. Gelukkig is haar mama kapster van beroep”, klinkt het.

Telkens ze met het meisje naar buiten gaan, worden ze aangesproken. Zo duurt shoppen en op restaurant gaan altijd iets langer. “Maar dat vinden we niet erg”, zegt mama Nicola. “Haar lange lokken geven haar zo veel meer karakter.”