Astrid verbreekt haar eigen kijkcijferrecord

Na vier jaar is Astrid helemaal terug met een nieuwe realityshow op Vijf. Daarin krijgen zowel haar nieuwe man Bram en haar fonkelnieuwe wagen een hoofdrol. En recordaantal mensen zag hoe de Hollywoodvrouw haar blacked-out chrome-deleted virgin-white lean mean love machine, ofwel de peace wagon, doopte met champagne.

vwh

Met de eerste aflevering van de nieuwe realityshow op woensdag 8 februari brak de 34-jarige Astrid haar eigen record. Maar liefst 273.768 kijkers zagen hoe gelukkig ze vandaag is met manlief Bram en haar nieuwe terreinwagen. Daarnaast waren ze ook getuige van het papierwerk dat ze nog in orde moet brengen door haar scheiding van ‘den John’.

Het hoge kijkcijfer was goed voor een marktaandeel van 24,6 procent, maar leverde de Antwerpse Amerikaanse ook een persoonlijk record op. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen was de beste start ooit en overtreft dus het begin van de vijf eerdere Astrid in Wonderland-seizoenen. Na een blik op Astrids privéleven keken nog iets meer mensen - 397.482 om precies te zijn - naar de derde aflevering van Temptation Island.