© Photo News

Mama deelt eerlijke post over seks en het prille ouderschap

Kristy Kemp weet als jonge mama als geen ander hoe moeilijk het is om tijd te vinden om samen met de partner een intiem moment te beleven. Ze plaatste op Facebook een eerlijke post over haar laatste poging om met haar man de douche in te duiken voor een stomende stoeipartij die niet bepaald volgens plan verliep. Heel herkenbaar voor andere ouders, zo blijkt ook nog maar eens uit de reacties.

VVA

Kristy Kemp kijkt in haar eerlijke post terug op de laatste keer dat ze sex had met haar partner, een activiteit die plaats vond nadat ze de kinderen naar eigen zeggen gevoederd en gewassen had, hun tanden gepoetst had en hen vervolgens in bed gestopt had. Ze vertelt hoe ze vakkundig te werk ging om een romantische sfeer te creëren in de badkamer, door romantische muziek op te zetten en kaarsjes vanonder het stof te toveren.

Jammer genoeg zou hun stomende douche niet lang tropisch warm blijven, want het merendeel van het warme water was al opgebruikt door de kinderen. Toch laten Kristy en haar man zich hierdoor niet uit het lood slaan en gaan ze verwoed door met hun bezigheden, zelfs nadat ze plots hun kinderen horen wenen. Even later verstoort het piepende geluid van een speeltje opnieuw de sfeer en als het koppel plots naar beneden kijkt waar de grond van de douche volgeladen blijkt met kinderspeelgoed, blijkt de romantiek toch zoek.

Kitty verklaart: "We keren terug naar vriendenmodus, lachen zo hard dat we bijna niet meer in staat zijn om te ademen en beslissen om een foto te nemen van onze douchevloer die ons eraan herinnert dat het ouderschap een gekke reis is." In haar nogal persoonlijke boodschap richt ze zich tot alle uitgeputte ouders die elke minuut van de dag proberen om toch een beetje tijd voor zichzelf te winnen. Ze raadt hen aan om het ouderschap met humor te omarmen.

MEER OVER Gezin