© Shutterstock

© *

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

De leukste romantische uittips voor Valentijn

Op dinsdag 14 februari is het Valentijn, maar dit weekend staan enkele evenementen al volledig in het teken van de romantische feestdag. Want elkaar graag zien, dat is op elke dag van het jaar. Toch? De leukste uittips op een rij.

vwh

Knuffelduik, Oostduinkerke

Wat? Deins je niet terug voor een uitdaging met je partner? Spring putje winter eens samen in het zeewater tijdens de zevende editie van de knuffelduik. Erna kunnen jullie opwarmen en eventueel een romantische strandwandeling maken. Om half zeven is er een groot vuurwerk.

Wanneer? 11 februari 2017 om 11 uur

Waar? Strand Oostduinkerke-Bad, Astridplein, 8670 Oostduinkerke

Meer info: inschrijving 5,50 euro. www.knuffelduik.be

Gratis valentijnsdrink

Wat? Valentijn is niet alleen een feest voor koppels, integendeel. Kom klinken op je vrijgezellenbestaan in Wijnegem Shopping Center, georganiseerd door datingorganisatie SmartVibes. Je weet nooit wie je er leert kennen...

Wanneer? 10 februari 2017 van 18 tot 21 uur

Waar? Wijnegem Shopping Center, Turnhoutsebaan 5, 2110 Wijnegem

Meer info: Gratis. www.smartvibes.be

Valentease

Wat? Deze show van Club Burlesque staat in het teken van de liefde. Verwacht je aan acts van internationale burlesk sterren. Daarnaast kan je snuisteren op een vintage markt, langs een zogenaamde lovers corner passeren en verschillende cupido’s ontmoeten.

Wanneer? Zaterdag 11 februari om 20 uur

Waar? De Zuiderkroon, Vlaamsekaai 81-83, 2000 Antwerpen

Meer info: Ticket 30 euro. www.zuiderkroon.be

Knus shoppenWat? Liefde is... een trui breien voor je liefste in de koude wintermaanden. Reden te meer om de stockverkoop LN Knits mee te pikken om je favoriele wol eruit te kiezen. Toch niet zo handig met breinaalden? Tijdens de stockverkoop I Love Mr Mittens scoor je gewoon knitwear aan kleine prijsjes.Wanneer? LN Knits op zaterdag 25 en zondag 26 februari 2017, I Love Mr Mittens stockverkoop van 15 tot en met 18 februari.Waar? LN Knits, Uitbreidingsstraat 562, 2600 in Berchem / I Love Mr Mittens, Pourbusstraat 14 in AntwerpenMeer info: www.lnknits.com en ilovemrmittens.comLN Knits en I Love Mr. MittensKaramblas

Wat? Deze beurs met verschillende kleine zelfstandigen staat volledig in het teken van Cupido. Ontdek op twee verdiepingen originele juweeltjes, knusse schapenvellen en kleren voor jong en iets ouder.

Wanneer? Zaterdag 11 februari van 14u30 tot 20 uur. Zondag 12 februari van 10u30 tot 18 uur.

Waar? BUDAFabriek, Dam 2, 8500 Kortrijk

Meer info: www.karamblas.be

MEER OVER Seks & Relaties