© DoRo

Ongevallen rond Antwerpen afgehandeld, files voorbij

In en rond Antwerpen verliep het verkeer woensdag tijdens de avondspits enorm moeizaam. Dat kwam door een aantal kleine ongevallen. In de Craeybeckxtunnel waren drie rijstroken afgesloten na een ongeval. Kort voor 20 uur waren alle ongevallen afgehandeld en het verkeer verloopt intussen weer vlot.

JaTi

Op de Antwerpse Ring in de richting van Nederland botsten ter hoogte van Borgerhout twee auto’s. Het verkeer kon er maar over één rijstrook. Om 17.30 uur was de rijbaan weer vrij. De Liefkenshoektunnel werd richting Nederland tolvrij gemaakt.

“Files alom”, zei Peter Bruyninckx van het Vlaams Verkeerscentrum op Twitter. Wie van de E17 richting Nederland reed kon tot meer dan uur verliezen in de files.

Door een ongeval in de Tijsmanstunnel was de rechterrijstrook daar ook een half uur versperd. Rond 18 uur gebeurde er een ongeval op de E19 in de Craeybeckxtunnel, in de richting van Brussel. Drie rijstroken waren er afgesloten voor de hulpdiensten. Ook dat ongeval is intussen afgehandeld.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vastgoed

Jobs in de regio