Tommorrowland

© Tomorrowland

Tomorrowland 2017 al uitverkocht

Tomorrowland is voor de editie van dit jaar al helemaal uitverkocht. Dat staat te lezen op de Facebookpagina van het muziekfestival .

doro

Vorige week was er al een eerste voorverkoop voor de Belgische fans. In minder dan een uur waren alle beschikbare tickets de deur uit.

Vandaag werd de ticketverkoop opengesteld voor de hele wereld en ook nu ging het bijzonder snel. “People of Tomorrow, de wereldwijde ticketverkoop zit erop. Alle tickets voor de editie van 2017 zijn uitverkocht. Jullie liefde voor Tomorrowland was fenomenaal”, schrijft de organisatie op Facebook.

Er waren 180.000 tickets beschikbaar voor de twee weekends: één van 21 tot en met 23 juli en één 28 tot en met 30 juli.

Oscar and the Wolf

De organisatoren van Tomorrowland losten vrijdag nog een nieuwe lading namen gelost van dj’s die naar het festival zullen komen. Daarbij een verrassing: Oscar and the Wolf.

Andere opvallende zijn kleppers als Seth Troxler, Tiësto, Blade & Beard, Snails, Black Coffee, Fatboy Slim, Deadmau5, Bassjackers en Craig David presents TS5.

De andere nieuw aangekondigde namen zijn: Andrew Rayel, Angemi, Bassjackers, Cedric Gervais, Charly Lownoise & Mental Theo, Claude VonStroke, Fatima Yamaha, Felix Jaehn, GTA, Henri PFR, Jackmaster, Jax Jones, Johan Gielen, KSHMR, Marshmello, Matisse & Sadko, Sasha, Tenishia, The Martinez Brothers, The Thrillseekers, Tymon, Ummet Ozcan, Wildstylez.