© Photo News

Zo kon actrice ‘Fifty Shades Darker’ beter om met de vele seksscènes

Om de vele seksscènes in de film ‘Fifty Shades Darker’ aan te kunnen, dronk actrice Dakota Johnson een goede slok whisky voor ze uit de kleren ging. Dat onthulde ze in een interview met het Amerikaanse televisieprogramma ‘Entertainment Tonight’.

lla

Maar niet alleen Johnson had zo haar trucjes. Ook haar tegenspeler Jamie Dornan had zo zijn eigen manier om de opnamedagen door te komen. “We dronken whiskyshots en aten regelmatig een pepermuntje”, zegt de actrice. “Hij deed tussen de scènes door ook nog push-ups maar dat liet ik aan mij voorbijgaan. Ik ging dan maar wat liggen terwijl ik whisky dronk.”

Maar toch moet de actrice toegeven dat de seksscènes in ‘Fifty Shades Darker’ minder lastig waren dan in de eerste film. “Gemakkelijk is het natuurlijk nooit maar we zijn erg naar elkaar toegegroeid waardoor we de scènes extra in de verf kunnen zetten.” En dat gevoel is wederzijds. “We houden op een bepaalde manier van elkaar en hebben respect. We zijn goede vrienden geworden en dat maakt het allemaal wat gemakkelijker”, zegt Dornan.

NIET TE MISSEN