© Instagram

Netkousen zijn weer hip: zo draag je ze met stijl

Zoek op Instagram naar de hashtag #fishnets en je krijgt een heleboel foto’s van dames die hun netkousen op de creatiefste manieren verwerken in hun outfit. Vergeet minirokjes en panty’s met gaten die een foute indruk wekken: met deze subtiele details oogt het allemaal heel clean,grafisch en rock-’n-roll.

vwh

De jeans met scheuren is al een tijdje hip en nu mogen er ook netkousen onder komen piepen. Voorzichtige fashionista? Draag een broek zonder gaten maar ga voor een cropped exemplaar dat de ruitjes ter hoogte van je enkels laat zien. Durvers kunnen de band van de panty’s net boven hun broek uit laten komen en combineren met een crop top voor een sportieve look. Ga in dat geval voor een broek met hoge taille - je navel hoef je niet te tonen. Subtiele variant: ga voor een kort truitje dat de panty’s enkel toont als je armen ietwat omhoog houdt.

© Instagram dailykongfidence / meryldenis / mijamiu

Schattig en elegant zijn de korte netkousjes, die zich mooi laten combineren met een rechte broek - al dan niet met uitgerafelde pijpen. Draag ze met sneakers, slippers of pumps en durf te variëren met kleurtjes. Fluo exemplaren laat je beter achterwege, maar de witte exemplaren geven sommige looks zeker meer pit.

© Instagram blondebitc_h / giulianamarinelli /

NIET TE MISSEN