Celebs

Waarom de zwangerschap van Beyoncé niet voor iedereen goed nieuws is

Print
Waarom de zwangerschap van Beyoncé niet voor iedereen goed nieuws is

Foto: Isopix

Beyoncé is zwanger van een tweeling en de wereld is door het dolle heen, al deed de aankondiging woensdag naar verluidt ook enkele mensen lichtjes panikeren. Volgens het Amerikaanse entertainmentblad TMZ is het niet zeker of Queen B zal optreden op Coachella.

Boekingsbedrijf AEG Live heeft de ‘All Night’-zangeres kunnen strikken voor Coachella, een van de grootse muziekfestivals in Amerika. Ze staat twee keer op de line-up: op zaterdag 15 april en een week later op zaterdag 22 april.

TMZ denkt echter dat die optredens niet zullen doorgaan. Op basis van de Instagramfoto die Beyoncé woensdagavond op de wereld losliet, wordt gesuggereerd dat de zangeres ongeveer vijf maanden zwanger is. Dat betekent dat Queen B in april hoogzwanger zou zijn en naar alle waarschijnlijkheid niet op het podium zal staan. Toen Beyoncé zwanger was van haar dochtertje Blue Ivy werd ze zelfs verplicht platte rust te nemen.

Volgens de site heeft de 35-jarige zangeres nog niets laten weten aan de organisatie, maar mogelijk moet die op zoek naar een andere headliner. In het ergste geval zouden ze naar verluidt wel makkelijk iemand vinden die haar plaats wil innemen. Het zegt een heel nauw contact te hebben met de artiesten uit hun bestand. Eén ding is zeker: op de twee optredens die misschien in het gedrang komen, is de agenda van Beyoncé helemaal leeg. In oktober beëindigde ze Formation World Tour in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam.

NIET TE MISSEN